Slaviero

Burr och hutter!

Kategori: Allmänt

Vinter... jag hatar det!  HATE IT! HATO VINTERO AMIGOS!På bilden ovan jäser jag dock. Fanns inte en droppe vinter där inte!

Eh va?!

Kategori: Allmänt

I går när jag kom hem från sthlm så stod det filmmys på schemat. Efter mycket tjat och fjäsk så går jag till slut med på att kika på filmen Predators.
Försöker förbereda mig mentalt för sjukt läskiga monster och slaffiga blodscener. Bunkrar upp med kuddar och filtar att gömma mig bakom, gnäller genom halva inledningen och väntar spänt på att bli skrämd/äcklad till döds..

väntar...


väntar..


vääääntar..


väntar lite mer..


Vääänta..Film slut!


Eehh, hallå?! Stoppa pressarna, backa bandet! Vart var allt det läskiga? Vart var allt slaffs? Och vilka var monsterna i de dåliga halloween kostymerna? Läbbigt..

Filmen får 2 av 5 st gröna bloddroppar. Eller kanske bara 1,5..


Over and out gott folk!

STOCKHOLM!

Kategori: Allmänt

Helgen i stockholm var AWESOME! har shoppat massoooooor!

Har ett ton bilder på mammas kamera så ska stjäla den av henne så ni får se lite goa bilder från huvudstaden ;)

Hare gott så länge. Eller som man säger i stockholm, Cha Cha raringar!

Hiss och Diss

Kategori: Allmänt

I dag är jag som värsta coola storbloggaren och gör en Hiss och Diss. Känner ni ballheten?! Sooo Lollo style! Eh.. eller.. ja..
 HISS

- Jag hissar varma partyländer! Dit kan man fly när vädret här hemma liknar en stormig dag på antarktis.  Jag och snygga b-rudar i cypern våren 2009.

- Lön! Jag hissar löööönen! FAN VAD GÖTT DET ÄR MED LÖÖÖÖN! Synd bara att den är så lätt att slösa bort.

- Sista hissen går till MIN MAMMA! En stor jävla hiss till henne (alltså, ingen sån vanlig hiss man åker i.. hon får plats i en normal stor) för hon har ordnat värsta mys och jäs helgen till henne och mig! Det bär nämligen av till stockholm med shopping, hotellfrukost, hästshowande och paaarty! Kommer bli grymt.Jag och madre på en sten på Gotland. 2008


DISS

-
Börjar med en ganska given diss, nämligen, vinterhelvetet! USCH! när ska denna pina vara över? Allt med vintern är dissigt, snön, mörkret och den jävla helveteskylan! Ge mig sommar nuuuu, gärna nyss.

- Äckliga fjortistjejer! "orka dissa sig själv" kanske ni säger nu. Jag kontrar med ett vasst "ha ha ha... jättekul.."Ni ser ju själva vad cool och världsvan jag var. Inte de minsta äckelfjortis här inte.. nej nej!

- Sista dissen går till..... waaaait for it.... Äcklig choklad! Finns det nått som är värre än när man tror att man ska få mumsa på en mumsig chokladbit och i stället stoppar punchchokladen from hell i sin trut?! Not so fun!


Det var allt för nu.
OVER AND OUT MINA KÄRA PÖLSOR!

TRÖTT!

Kategori: Allmänt

Ge mig löööööööördag och sööööööndag och GLOOOOBEN!

Gött, skare bli!


TOOOORSDAG!!

Kategori: Allmänt

Ge mig tooooorsdag NUUUUUUUU!


Då händer nämligen världens bästa grej!NÄMLIGEN LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!

Yesyesyes!!

 

Dock kommer den ta slut under helgen i stockholm. Men det skiter man väl i ;)

 

 

Önskelista

Kategori: Allmänt

Kära jultomten!
Här kommer min önskelista inför kommande jul.

1. Ett körkort (observera att jag vill ha ett färdigt körkort.. Inget annat trams som tex pengar till det eller lektioner)

2. En bil

3. En fin bil alltså, som är varm.

4. Sommar

5. En enorm summa med pengar.

6. En städerska och en kock.

7. En privatchaufför

8. Får jag en sån kan jag vänta med körkortet till min födelsedag.

9. En ny garderob med nytt innehåll.Ja, tomten, det var allt. Inte så mycket begärt om jag får säga det själv!

....

Kategori: Allmänt

Trött på det här nu! Så fruktansvärt jävla LESS!

Sommaren 2010

Kategori: Allmänt

Sitter och tänker tillbaka på sommaren... Önskar jag kunde snabbspola förbi skitvintern och vips så var det maj 2011. Åh, tänk vad kalas det skulle vara.
Nu är jag ju olyckligt medveten om att detta är omöjligt.. Därför bjuder jag här på lite bilder som jag lyckats tagit med mobilkameran under sommaren 2010.


Viiiiisst att det där är sommar. Vi ser faktikst snön där bakom kanske ni säger nu. Och ni har helt rätt, detta är inte sommar utan kanske riktigt tidig vår.
Bilden på söta Mattias får iaf symbolisera den sjuka konsumtion av grillat som intogs under sommaren. 

 

Matilda och Zipper på parkeringen utanför flinken. De var söta och red med i någon "hästparad" som SHK ordnat.Vi åkte kryssning och shoppade loss på taxfreen!Var en helg i Sundsvall med Mats. Om ni undrar vad han och Johan pysslar med på bilden så saltar de en drake(med ett saltkar som johan så fint stal på en uteservering) En ny liten bebis så sitt första dagsljus <3 Så sööt!Balkongfest hos Sara.Rock Weekend kom till mohed!!

 

RW!fortfarande RW! LilleKack och KT <3RW. Tova och UllaknullaVi satt på Sophies balkong och drack vin och pratade skit.Linda köpte sig ett litet monster.

Självklart har jag gjort en massa annat tok under sommaren också, men det var inget mer som fastnade på mobilkameran ;)

Over and out!

Tyyyyypiskt!

Kategori: Allmänt

Varför varför vaaaaaaaarför måsta HM ha 10% rabatt på allt i dag? Varför varför vaaarför måsta jag beställa en miiiiljon grejer?
Klickade nyss hem så mkt saker att jag knappt minns hälften av beställningen. Blir spännande när paketet kommer.. och ännu lite mer spännande sen när fakturan dyker upp.

Här är iaf några saker som jag beställde.

 

 

 

 

Sen var det ett par jeans och lite annat mojs :)
Gött med lite nya kläder. Nästa helg bär det av till stockholm, misstänker att jag kommer shoppa lite där också.

Over and out!

 

 

Jag dog!

Kategori: Allmänt

Haha, skrattar i hjäl mig åt Sara på den här bilden!

Ja tack!

Kategori: Allmänt

Här kommer en lista med saker som jag skulle kunna ge upp eller sluta med om jag får dessa skor:

1, Choklad

2, Iaf på vardagarna..

3, eller iaf varannan vardag

4, Potatismos.

5, Spexiga sånguppträdanden. OKEJ, jag sysslar ju inte ens med de.. Men jag kan ju låta bli att börja. Hee!

6, Mina gamla skor


Som sagt, många sjukt jobbiga och tunga uppoffringar. Men fick jag dessa underbaringar skulle jag vara glad resten av livet! (eller iaf, resten av veckan... om jag får dem på tillexempel en fredag)

     

              I669:-                                                     1549:-     

Från Nelly.com

 

G Ä S P !

Kategori: Allmänt

Gaaash, är så himla trött i dag! Klev upp tidigare än tidigast, kl ringde 06,00 i morse. Hann iaf med att städa mitt hem och sortera lite tvätt innan det var dags att promenera till jobbet. Men nu är jag svintrött. Jag är så trött att jag inte ens skulle orka bry mig om självaste Samara (ni vet, den skumma bruden ur the Ring) skulle komma krälandes över golvet (och ja, hon är typ det läskigaste som finns, jag citerar min mormor "Hon kan lätt skrämma dyngan ur en")

Nu ska jag halsa kaffe den närmaste timmen, och hoppas på att lite tröttma blåser bort.

Over and out!

 

En bild på min söta häst, Nils... eller är det kanske Zipper? Ingen aning, just nu ser jag inte ens skilnad på sommar och vinter..

AAAH!

Kategori: Allmänt

GALEN! Jag blir galen! Kan inte bara vissa människor packa sin jävla väska och dra?! Försvinna från jordens yta! Jag bli så trött..Crulollo De Ville

Kategori: Allmänt

Kan man annat än älska sig själv när man ser ut så här?

 Hm att jag ser lite överviktig och fuller ut får ni ha överseende med, jag var nämligen lite (läs: Rätt så mycket) av båda.