Slaviero

Dag 3 - Min bästa vän

Kategori: Allmänt

Jag tänkte göra om denna lite, och istället döpa den till mina bästa vänner, jag menar, det känns ju dumt att bara favorisera en person så här innan jul och allt.

Utan inbördesordning:


CATRINE STÅHLJag och Catta lärde känna varandra i början på gymnasiet. Hon är sjukt rolig att vara med och riktigt snygga att se på. En riktigt underbar vän! <3FRIDA SCHÖNFrida är också en person som jag lärde känna i början på gymnasiet. Denna brud är helt insane! Och jävlar i min lilla låda vad jag älskar henne. Finns nog ingen annan som är så lik mig som du är. Frida bor just nu i (jävla helvetes) Norge. Går inte en enda dag utan att jag saknar denna pingla <3


SARA HEDBERGHaha, detta är den enda bilden jag kunde hitta på mig och Sara tillsammans. Väldigt charmig... haha. Jag och Sara träffades när vi var små. Hon är den största anledningen till att jag började med hästar. Thanks for that my darling! (DIE. From my father) Du är så underbart knäpp och dryg. Jag älskar dig mig kära vän!


FRIDA LINDBERGJag och Frida är kusiner så vi har alltså känt varandra hela livet. Frida är så himla gosig och awesome att vara med. Ingen annan kan skratta så mkt som vi gör när vi är tillsammans. Du är internskämtenas kvinna. AND I LOVE IT! <3


Jag har så himla många goa och underbara vänner! Vet inte vad jag skulle göra utan er <3 I LOVE YOU ALL!

  

  

 

                        

   

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

150 minuter

Kategori: Allmänt

150 ynka pluttminuter är den totala tiden med sömn jag fått i natt, alltså två och en halvtimmes sömn! GALET. Är så trött att jag dregglar.. Skulle jag seriöst lägga mig på golvet nu så skulle jag sova tills nästa år!


Jag säger bara en sak! G to the Ä to the S to the P

Dag 2 Min kärlek

Kategori: Allmänt

Det finns en ganska stor risk att ni tycker jag är töntig just nu, men min största kärlek här i livet är min underbara C-ponny Zipper! <3

Året var (hahah låter som inledningen till en tusen år en gammal berättelse) 2000, jag skulle på mitt livs första ridläger. Jag var 10 år gammal och hade ridit i ca 3 år innan det. Jag talade om de för ridläraren och sa att jag var lite rädd. Hon sa då att jag skulle få en jättesnäll ponny och tog med oss alla ut i stallet så vi kunde bekanta oss med hästarna som vi blev tilldelade.
Jag fick en ganska stor C-ponny. Han var vit och ganska tjock. Ridläraren berättade att han hette Zipper och att det bästa han visste var gräs och morötter.
Veckan på ridlägret gick ganska fort och snart var mamma och pappa där för att hämta hem mig igen, jag minns att jag var ledsen och grät lite för att jag var tvungen att lämna den söta ponnyn som jag förälskat mig i. Sommaren gick och vintern kom, året gick ganska fort och snart var de sommar igen. Vi hade bestämt oss redan för ett år sen att vi skulle tillbaka till samma ridläger även denna sommar. Jag önskade att jag skulle få Zipper igen och till min stora lycka så fanns han kvar på ridskolan och jag skulle få ha honom även denna gång.
Men tiden går väldigt fort när man har roligt och snart var även denna underbara sommarvecka över.
Jag åkte tillbaka till samma ridläger ännu ett år efter detta, men den söta vita ponnyn Zipper fanns inte längre kvar, han var såld.

år 2004 red jag en nordistravare som hette Emil, han bodde hos Jessica i Ringnäs. Alla de stora tjejerna som var där hade en egen ponny som de var med och hopptränade på. Jag tjatade och tjatade på mamma och pappa att jag skulle få en egen ponny men det var ganska lönlöst.
En dag satt jag utanför ridbanan och kollade på en hoppträning. Jag tittade speciellt mycket på en vit c-ponny som var med på träningen. Jessica, som är våran hopptränare, ropade till tjejen som red på den vita ponnyn och frågade vad den hette. När hon svarade kände jag genast igen honom. - Han heter Zipper, sa hon.
Det var så himla roligt att se honom igen. Jag blev alldeles lycklig. Efter träningen gick jag fram och pratade med tjejen som ridit honom, jag berättade att jag haft honom på ridläger och att jag tänkt på honom så ofta efter det. Då talade hon om för mig att Zipper var till salu igen.
Jag la verkligen in en högväxel på mitt tjatande och verkligen plågade mina föräldrar med mina " Snäääääääälla, jag kan väl få honom, snääääääääällaaaaaa?!" Till slut sa min pappa ja!
Lyckligare tjej än jag fanns inte. Underbara Zipper var bara min!

Nu har Zipper bott hos mig i nästan sju år. Han har lärt mig allt. Han är världens underbaraste och alla ute i stallet gillar honom. Tillsammans har jag och Zipper plockat massvis med rosetter, vi har simmat och badat på sommaren, vi har busat i skogen, varit med på gymkhana tävlingarna hemma i stallet och tolkat på vintern.

I oktober i år märkte jag och Zippers extramamma, Matilda, att Zipper haltade på sitt högra framben. Vi åkte till veterinären som sa att han hade en blödning i gaffelbandet. Zipper har nu boxvila och äter medicin så att han förhoppningsvis ska bli frisk igen.
Om han inte blir det så går jag under. Det finns ingen jag älskar så mycket som min underbara ponny Zipper. För mig betyder du allt! <3

  

Dag 1 - Om mig själv!

Kategori: Allmänt

Detta är jag


 

Jag är är 180 cm lång och väger några kilogram.
Jag gillar att pussa på hästar och jag ogillar att pussa på handtag i offentliga utrymmen. Jag tycker att baciller är det äckligaste som finns, näst efter potatismos såklart. Jag är smartast i min familj, kan nog  tycka att jag är den snyggaste också.
Om du vill göra ett gott intryck hos mig så tycker jag att det är viktig att du ska kunna ta upp och vara insatt de viktigaste frågorna i vårt samhälle, så som vilka skor som är inne just nu eller hur man lättast spenerar massa pengar på riktigt kort tid.

Jag är snäll.Detta är också jag, alltså tjejen i rött hår... till vänster.. svart tröja. Den andra tjejen är min kusin, hon i blondt alltså.. till höger.

Jag gillar att härmas!

Kategori: Allmänt

Jag har en väldigt söt kusin som gör väldigt söta saker. Efter som att hon är äldre än mig så är hon min förebild, så därför är det nästan ett brott om jag inte försöker efterlikna henne så mycket jag kan. Därfööööör, har jag snott hennes "detta ska jag skriva om"-lista! :D Som ser ut som följande: 

• Dag 01 - Om mig själv
• Dag 02 - Min kärlek
• Dag 03 - Min bästa vän
• Dag 04 - Vad som finns i min väska
• Dag 05 - Min dag
• Dag 06 - Mina favoritklädesplagg
• Dag 07 - Min tro
• Dag 08 - Det jag är beroende av
• Dag 09 - Min garderob
• Dag 10 - Vad jag åt idag
• Dag 11 - Denna vecka
• Dag 12 - Vad jag hade på mig idag
• Dag 13 - Mina drömmar
• Dag 14 - Min musiksmak
• Dag 15 - Mitt bästa minne
• Dag 16 - Mina hårfärger
• Dag 17 - Min skoltid
• Dag 18 - Något som gör mig upprörd
• Dag 19 - Något som får mig att må bättre
• Dag 20 - Något som får mig att gråta
• Dag 21 - Mina rädslor
• Dag 22 - Min favoritplats
• Dag 23 - Något jag saknar
• Dag 24 - Ett ögonblick
• Dag 25 - Mina mål

Hoppas hon nu inte ser mig som en galen copycat som stjäl saker.. Hoppas hon gillar mig ändå.
Detta är en bild på henne! (och ja... jag har snott den också.. Jeeees, lunga er)
Läs hennes blogg vettja ---> http://bad-ass.se/

Snyggingar!

Kategori: Allmänt

Kolla in min snygga Nils och snygga Steffi!Puss på er! <3